گویند ظریفی شکم گنده ، طعامش را وقتی به پایان رسانید سر ودستش را به سوی آسمان برد و خدا را شکر نمود و در همان حین سوسکی را دید که به سقف چسبیده. پس ، نامردی ننمود. جهید و دمپایی را از درون اندرونی بگرفت و سوسک را با ضربه ای جانفرسا از پای در آورد و راهی دیار باقی شتاباندش و خدا را شکر نمود از ،ازسر!!
از کتاب عقاید یک استعداد درک نشده کاریکاتوریست !
پ.ن : احساس میکنم آن سوسک (اگر زنده مانده باشد البته ) هیچ وقت تا آن لحظه از خدا متنفر نبود !
+;نوشته شده در ;2008/2/3ساعت;10:49 توسط;.:ALITAJADOD:.; |;
نظرات
با عضویت در onlycinema از امکانات جذاب آن بهره مند شوید.وب سایت سینمایی www.onlycinema.ir با مطالب گوناگون و متنوع آپدیت شد.آخرین اخبار جشنواره فیلم فجر را در onlycinema جستجو کنید !.
علی.... تو خیلی خوبی.....
کاش همه مثل تو با سوسکا هم انقدر مهربون بودن !!!
یه چیزایی هیچ وقت یادم نمیره !!!! میشه به منم یاد بدی تا کاری کنم که دعای خیر سوسکا هم پشت سرم باشه ...... میشه .... ؟
دلسوزی سوسکانه ...
مثل خيلي آ اتفاقي اومدم و بعد يه ساعتي گشتن اصلا پشيمون نيستم که برعکس گفتم تبريکي بگم بابت کاريکاتورها ...مخصوصا "دخترک، پدر و بغل کردن" که به تصوير آخر خيره ماندم تا گرفتم. از موزيک هم ممنون.
شیرین نوشتی ... مثل چای شیرین با نون بربری بود ... راستی من با فوتبال بانوان به روزم
حکایت ما ایرانی های مسلمون هم حکایت همین سوسک س
سوسک ها حق حیات دارنمگر خلافش رو ببینیم
دمش گرم که زد کشتما رو که نیمه جون ول کردن و درحال شکرگزاری هستن..!
آخی ... یاد گشت ارشاد افتادم ...
الان که دارم کامنت می ذارم نمی دونم چرا از کامپیوترم بوی پلاستیک سوخته میاد بیرون !!بگذریم ..طبق فتوای خودم کشتن سوسک در هر شرایطی حلال است مگر آنگه سوسک مذکور یک حمام تمیز رفته باشد و بعدش هم عطر و غیره روی خود خالی کرده باشد !!
استعداد درک نشده ی عزیز باید بگویم که این چند روز مرا بیچاره کرده اید! هر روز صبح رو با نوشته ها (و البته با کارتون های) شما آغاز کردم!!! ( قرار گذاشته بودم که روزی دو ماه از آرشیوتان را ببینم!)ولی امشب دیگه صبرم تمام شد و طی یک عملیات انتحاری حساب هفت هشت ماه را یک جا رسیدم! و الان اعلام میکنم که آستر جیب وبلاگتان را هم بیرون کشیدم!باید بگم که بسیار لذت بردم!امیدوارم که یه روز به معنای واقعی درک بشید!!! مممم.... ببخشید...شما بلاگ دیگه ای ندارید؟!خوب آخه من در این مدت عادت کرده م که هر روز صبح به محض بیدار شدن از خواب کاریکاتور ببینم!
_______________
ALITAJADOD پاسخ ميدهد :
وبلاگ دیگری ندارم . و فعلا هم قصد ندارم اینجا کاریکاتور بذارم ...آقایان کاریکاتوریست زیادند هم پر کار و هم تو دل بورو ! از لطفتون هم سپاسگذارم
بابا ضرب الاجل جواب دادیا! مرسی... خیلی عالی مینویسی... جدی میگم... کاشکی خدا یه ذره از این استعداد رو هم به من می داد...خوش بحالت...
بیخیال...
سیلااااااااااااااااااااممن آپیدم رفیق اگه عشقت کشید یه سر به الی بزن
خدا عمرت بدهد علي جان آدم ميكشند و به بهشت ميروند و با حضرت علي و ملائك محشور! مشحور! يا محروش( نميدانم!) ميشوند آنوقت تو غصه سوسكها را ميخوري؟!!!